Site Overlay

Nieuwtjes

– 27 september 2022 – Op 21 oktober ga ik in de bibliotheek van Cuijk voorlezen uit Peter & Annelies. Kom je ook? 

– 24 juni 2022 – Peter & Annelies is bij verschillende bibliotheekorganisaties in de collectie opgenomen 🥳.

– 31 maart 2022 – Momenteel ben ik bezig met een nieuw boek. Dit is geen vervolg op Peter & Annelies, maar wordt wel weer een echt voorleesboek voor kinderen vanaf 3 jaar.

– 19 februari 2022 – Vanochtend werd ik geïnterviewd voor het radioprogramma “Prettig weekend” van ATOS RTV. Ik heb tijdens dit gesprek ook een stukje voorgelezen uit mijn boek. Het gehele interview is te beluisteren op de pagina In de media.

– 16 februari 2022 – Sinds vandaag ligt “Peter & Annelies” ook bij BoekEtcetera (Hendrik-Ido-Ambacht) en boekhandel De Ridderhof (Ridderkerk) in de winkel 😎.

– 12 februari 2022 – Het interview door ValuweTV heeft inmiddels plaatsgevonden en wordt de komende week uitgezonden op Omroep Land van Cuijk. Het is ook te bekijken op mijn site bij Video’s.

– 3 februari 2022 – Vandaag is “Peter & Annelies” bij NBD Biblion afgeleverd om in de catalogus van bibliotheken terecht te kunnen komen 😀.

– 3 februari 2022 – Voor de liefhebbers die hun boeken via een boekhandel willen kopen, is “Peter & Annelies” nu ook te koop bij Van Dinter (Boxmeer), The Readshop in Cuijk, Boek en Buro in Ede en boekhandel F. Hardeman (Ede). Voor gesigneerde exemplaren met een gratis boekenlegger 😍, kun je via het contactformulier van deze website contact opnemen. 

– 2 februari 2022 – Mijn eerste tv-optreden staat gepland! Binnenkort word ik geïnterviewd voor ValuweTV van Omroep Land van Cuijk! Spannend! 😮

– 25 januari 2022 – 😍 Eindelijk is het zover 😍😍. “Peter & Annelies” is vanaf nu verkrijgbaar!

– 9 december 2021 – Hoera! Het boek ligt nu bij de drukker 😄. De verwachte leverdatum ligt ergens aan het begin van februari 2022; we moeten dus nog even geduld hebben.

– 21 juli 2021 – De illustrator van “Peter & Annelies” (Tirza Haasnoot) heeft een making-of filmpje gedeeld. Deze is op de pagina van het boek erbij gezet 😍.

– 11 april 2021 – Er wordt momenteel hard gewerkt aan de illustraties van “Peter en Annelies”. De publicatie wordt in de tweede helft van dit jaar verwacht 😎.